FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,025
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sarmale taranesti cu pasat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sarmale taranesti cu pasat

 Q:   Intreaba despre Sarmale taranesti cu pasat       
Sarmale taranesti cu pasatIngrediente

400 g pasat, 100 g untura, 200 g slanina, 1-2 legaturi de marar, piper, sare, 1 L de bors sau zeama de varza.

Mod de preparare

Daca se foloseste varza dulce, aceasta se opareste, apoi se aleg foile. In cazul in care varza este murata, aceasta se clateste cu apa calduta, apoi se aleg foile, iar restul de varza se toaca marunt.

Ceapa se taie marunt si se caleste usor in untura impreuna cu slanina taiata foarte marunt. Cand incepe sa se rumeneasca slanina, se pune pasatul spalat bine si scurs, se amesteca bine si se stinge imediat cu apa fiarta cat primeste, ca sa se umfle bine, dupa care se adauga piper, marar taiat marunt si sare.

Cu aceasta compozitie si foile de varza se fac sarmalele, care se aranjeaza in cratita in randuri suprapuse. Atat la fundul cratitei cat si deasupra sarmalelor se pune cate un strat de varza tocata, cam de grosimea unui deget, apoi se completeaza cu apa.

Daca sarmalele sunt pregatite cu varza dulce, in loc de apa se poate pune suc de rosii sau bors, ori zeama de varza murata. Dupa ce sunt aproape fierte, se introduc in cuptor pentru 30 min.
Se servesc cu smantana.


Tag-uri: sarmale, pasat, slanina, untura



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :