Statistics:
Visits: 881 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de legume din Moldova
Q: | Intreaba despre Bors de legume din Moldova |
Ingrediente :
Morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, varză dulce 200 g, mazăre verde 150 g, fasole verde 150 g, orez 50 g, ulei 50 g, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, borş de putină 1, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, pătrunjelul, ţelină şi varza se taie julien, mazărea se decortichează iar fasolea verde se curăţă şi se taie bucăţi de 3-4 cm şi se pun la fiert în apă cu sare. Ceapa se căleşte în ulei şi se adaugă la legume împreună cu orezul fiert separat. Când legumele sunt fierte, se pune borşul de putină fiert de asemenea separat. La sfârşit se potriveşte încă odată gustul de sare si se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, varză dulce 200 g, mazăre verde 150 g, fasole verde 150 g, orez 50 g, ulei 50 g, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, borş de putină 1, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, pătrunjelul, ţelină şi varza se taie julien, mazărea se decortichează iar fasolea verde se curăţă şi se taie bucăţi de 3-4 cm şi se pun la fiert în apă cu sare. Ceapa se căleşte în ulei şi se adaugă la legume împreună cu orezul fiert separat. Când legumele sunt fierte, se pune borşul de putină fiert de asemenea separat. La sfârşit se potriveşte încă odată gustul de sare si se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :