Statistics:
Visits: 912 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de legume din Muntenia
Q: | Intreaba despre Bors de legume din Muntenia |
Ingrediente :
Ceapă 100 g. morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, bulion din tomate 25 g, cartofi 250 g, mazăre verde (conservă) 150 g, borş de putină 1 1, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de Preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă zarzavatul de supă dat pe răzătoare şi se călesc împreună, până ce zarzavatul s-a înmuiat. Se sting cu bulion desfăcut în apă, se sărează şi se pun la fiert. Se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi mazărea scursă de zeamă şi clătita cu apa. Când zarzavatul este fiert, se adaugă borşul de putină şi se mai fierbe câteva minute. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Ceapă 100 g. morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, bulion din tomate 25 g, cartofi 250 g, mazăre verde (conservă) 150 g, borş de putină 1 1, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de Preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă zarzavatul de supă dat pe răzătoare şi se călesc împreună, până ce zarzavatul s-a înmuiat. Se sting cu bulion desfăcut în apă, se sărează şi se pun la fiert. Se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi mazărea scursă de zeamă şi clătita cu apa. Când zarzavatul este fiert, se adaugă borşul de putină şi se mai fierbe câteva minute. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :