FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 895
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de praz

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de praz

 Q:   Intreaba despre Bors de praz       
Bors de prazIngrediente

1 kg praz, 300 g cartofi, 100 g unt sau ulei, 100 g ceapă, 100 g morcovi, 60 g ţelină, 1/2 I borş de tăraţe, 1 legătură de verdeaţă, sare.

Mod de prepapare

Ceapa, ţelina şi morcovii se curăţă, se spală, se taie mărunt, se introduc într-un vas cu unt sau ulei înfierbantat şi se călesc înăbuşit 10 min. Apoi se adaugă prazul curăţat, spălat şi tăiat în felii de 1 cm grosime şi se continuă înăbuşirea în vasul acoperit, 10-20 min, amestecandu-se între timp, după care se adaugă cartofii, se stinge cu 2,5 I de apă clocotită şi se lasă să fiarbă pană ce cartofii sunt gata. Se adaugă borşul şi sare după gust şi se mai lasă să dea în cateva clocote, după care se ia vasul de pe foc şi se adaugă pătrunjel, eventual şi leuştean, tăiat mărunt.


Tag-uri: bors, praz, cartofi, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :