Statistics:
Visits: 772 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de dovlecei
Q: | Intreaba despre Bors de dovlecei |
Ingrediente :
Dovlecei 800 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, pătrunjel 50 g, orez 50 g, borş de putină 1 1, roşii 400 g, pătrunjel verde 1 leg, mărar 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă zarzavatul de supă tăiat rondele şi se călesc împruenă, pînă ce zarzavatul s-a înmuiat. Se stinge cu apă, se adaugă sare şi se pune la fiert. Când legumele sunt fierte, se adaugă orezul fiert separat, roşiile ce au fost curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi, dovleceii curăţaţi şi tăiaţi cuburi, borşul de putină fiert separat şi verdeaţa tocată şi se lasă să fiarbă circa 15 min.
La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Dovlecei 800 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, pătrunjel 50 g, orez 50 g, borş de putină 1 1, roşii 400 g, pătrunjel verde 1 leg, mărar 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă zarzavatul de supă tăiat rondele şi se călesc împruenă, pînă ce zarzavatul s-a înmuiat. Se stinge cu apă, se adaugă sare şi se pune la fiert. Când legumele sunt fierte, se adaugă orezul fiert separat, roşiile ce au fost curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi, dovleceii curăţaţi şi tăiaţi cuburi, borşul de putină fiert separat şi verdeaţa tocată şi se lasă să fiarbă circa 15 min.
La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :