Statistics:
Visits: 879 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de cartofi I - din Oltenia
Q: | Intreaba despre Bors de cartofi I - din Oltenia |
Ingrediente :
Cartofi 600 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, borş de putină 1 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt, zarzavatul de supă se taie julien şi se călesc împreună în ulei. Se sting cu apă, se sărează, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi se lasă să fiarbă. Când cartofii sînt fierţi, se pune borşul de putină fiert separat şi se potriveşte încă odată gustul de sare.
La sfârşit se presară cu verdeaţă tocată.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 600 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, borş de putină 1 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt, zarzavatul de supă se taie julien şi se călesc împreună în ulei. Se sting cu apă, se sărează, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi se lasă să fiarbă. Când cartofii sînt fierţi, se pune borşul de putină fiert separat şi se potriveşte încă odată gustul de sare.
La sfârşit se presară cu verdeaţă tocată.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :