FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 800
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de peste cu mamaliguta

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de peste cu mamaliguta

 Q:   Intreaba despre Bors de peste cu mamaliguta       
Bors de peste cu mamaligutaIngrediente

1 kg peşte, 2 cepe, 1 ţelină, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 morcov, 2 ardei graşi, 50 ml ulei, 1 lingură bulion de roşii, 200 g roşii, 1/2 l borş, 1 legătură de leuştean, 1 legătură de pătrunjel verde, sare.

Mod de prepapare

Se taie legumele foarte subţire (julien) şi se înăbuşă în ulei. Cand s-au înmuiat, se adaugă bulionul de roşii, 2 1/2 l apă, sare şi se lasă să fiarbă 15-20 min. Cand legumele au fiert, se adaugă borşul (fiert şi spumuit), peştele tăiat în bucăţi, roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate în cubuleţe, lăsîndu-se să fiarbă 15-20 min pe foc domol. Altfel, dacă peştele fierbe prea mult sau în clocote, borşul devine tulbure, iar carnea se desprinde de pe oase şi se sfăramă. Dacă borşul nu este destul de gras, se adaugă 1-2 linguri de ulei.

Se serveşte presărat cu pătrunjel şi leuştean verde tăiate mărunt şi cu ardei iuţi alături. Se poate servi cu pîine sau cu mămăliguţă.


Tag-uri: bors, peste, mamaliguta, morcovi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :