FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 835
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Antricot de vaca umplut cu ciuperci II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Antricot de vaca umplut cu ciuperci II

 Q:   Intreaba despre Antricot de vaca umplut cu ciuperci II       
Antricot de vaca umplut cu ciuperci IIIngrediente

6 bucati de antricot sau de vrabioara a 150 g, 6 oua, 50 g cascaval, 200 g ciuperci proaspete, 1 legatura de verdeata, 50 g untura, 100 g unt, 100 ml vin, sare, piper.

Mod de preparare

Bucatite (feliile) de antricot se bat pana se intind si se subtiaza. Ciupercile se curata, se spala si se calesc cu o parte din unt, apoi se adauga sare, piper si patrunjel verde taiat marunt.

Din ciupercile calite si oua, cu restul de unt, se fac cateva omlete. Omleta se imparte egal pe fiecare bucata de antricot, care se ruleaza si se leaga cu ata groasa.

Se aseaza intr-o tava cu untura fierbinte si se prajesc intorcandu-se pana se rumenesc pe toate partile, dupa care se sting cu vin si se mai introduc in cuptorul incins, pentru 20—30 min, apoi se scot din cuptor si se tin la cald pana la servire.

Se servesc cu pilaf de orez si cu sos tomat; pilaful se presara cu cascaval ras.


Tag-uri: antricot, vaca, ciuperci



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :