Statistics:
Visits: 843 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Antricot de vaca umplut cu ciuperci II
Q: | Intreaba despre Antricot de vaca umplut cu ciuperci II |
Ingrediente
6 bucati de antricot sau de vrabioara a 150 g, 6 oua, 50 g cascaval, 200 g ciuperci proaspete, 1 legatura de verdeata, 50 g untura, 100 g unt, 100 ml vin, sare, piper.
Mod de preparare
Bucatite (feliile) de antricot se bat pana se intind si se subtiaza. Ciupercile se curata, se spala si se calesc cu o parte din unt, apoi se adauga sare, piper si patrunjel verde taiat marunt.
Din ciupercile calite si oua, cu restul de unt, se fac cateva omlete. Omleta se imparte egal pe fiecare bucata de antricot, care se ruleaza si se leaga cu ata groasa.
Se aseaza intr-o tava cu untura fierbinte si se prajesc intorcandu-se pana se rumenesc pe toate partile, dupa care se sting cu vin si se mai introduc in cuptorul incins, pentru 20—30 min, apoi se scot din cuptor si se tin la cald pana la servire.
Se servesc cu pilaf de orez si cu sos tomat; pilaful se presara cu cascaval ras.
6 bucati de antricot sau de vrabioara a 150 g, 6 oua, 50 g cascaval, 200 g ciuperci proaspete, 1 legatura de verdeata, 50 g untura, 100 g unt, 100 ml vin, sare, piper.
Mod de preparare
Bucatite (feliile) de antricot se bat pana se intind si se subtiaza. Ciupercile se curata, se spala si se calesc cu o parte din unt, apoi se adauga sare, piper si patrunjel verde taiat marunt.
Din ciupercile calite si oua, cu restul de unt, se fac cateva omlete. Omleta se imparte egal pe fiecare bucata de antricot, care se ruleaza si se leaga cu ata groasa.
Se aseaza intr-o tava cu untura fierbinte si se prajesc intorcandu-se pana se rumenesc pe toate partile, dupa care se sting cu vin si se mai introduc in cuptorul incins, pentru 20—30 min, apoi se scot din cuptor si se tin la cald pana la servire.
Se servesc cu pilaf de orez si cu sos tomat; pilaful se presara cu cascaval ras.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :