Statistics:
Visits: 913 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Antricot de vaca la gratar
Q: | Intreaba despre Antricot de vaca la gratar |
Ingrediente
1 kg antricot, sare, 100 g unt.
Mod de preparare
Antricoatele taiate se bat foarte putin, se sareaza in momentul fragerii si numai pe partea de deasupra, iar cand s-au fript pe o parte se intorc si se sareaza si pe partea cealalta.
Antricoatele se pun la fript pe gratar bine incins ca sa se friga repede pe ambele parti. Pot sa ramana putin in sange.
Se servesc imediat, cu diferite garnituri si cu cate o felioara de unt condimentat sau proaspat dat prin patrunjel taiat foarte marunt, care se pune deasupra.
1 kg antricot, sare, 100 g unt.
Mod de preparare
Antricoatele taiate se bat foarte putin, se sareaza in momentul fragerii si numai pe partea de deasupra, iar cand s-au fript pe o parte se intorc si se sareaza si pe partea cealalta.
Antricoatele se pun la fript pe gratar bine incins ca sa se friga repede pe ambele parti. Pot sa ramana putin in sange.
Se servesc imediat, cu diferite garnituri si cu cate o felioara de unt condimentat sau proaspat dat prin patrunjel taiat foarte marunt, care se pune deasupra.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :