Statistics:
Visits: 1,169 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cotlet de porc somesan
Q: | Intreaba despre Cotlet de porc somesan |
Ingreriente:
Cotlet de porc 750 g, ulei 150 g, varză acră 2 kg, costiţă afumată 125 g, orez 100 g, smântână 200 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Cotletul se taie felii, se sărează, se prăjeşte în ulei pe ambele părţi şi se scoate în alt vas. În uleiul rămas se căleşte varza, desărată, tăiată cuburi şi scursă bine. Orezul se spală, se opăreşte, se scurge şi se adaugă la varză. Se stinge varza cu apă, se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se lasă să fiarbă, fără a se amesteca, până ce varza este gata. Costiţa se taie felii şi se prăjeşte pe ambele părţi. La servit se pune la fiecare porţie un cotlet, o cantitate de varză cu orez, peste care se aşează o felie de costiţă prăjită şi se toarnă o lingură de smântână.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cotlet de porc 750 g, ulei 150 g, varză acră 2 kg, costiţă afumată 125 g, orez 100 g, smântână 200 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Cotletul se taie felii, se sărează, se prăjeşte în ulei pe ambele părţi şi se scoate în alt vas. În uleiul rămas se căleşte varza, desărată, tăiată cuburi şi scursă bine. Orezul se spală, se opăreşte, se scurge şi se adaugă la varză. Se stinge varza cu apă, se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se lasă să fiarbă, fără a se amesteca, până ce varza este gata. Costiţa se taie felii şi se prăjeşte pe ambele părţi. La servit se pune la fiecare porţie un cotlet, o cantitate de varză cu orez, peste care se aşează o felie de costiţă prăjită şi se toarnă o lingură de smântână.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: cotlet de porc, varza acra, smantana, costita afumata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :