Statistics:
Visits: 908 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pilaf cu carne de porc
Q: | Intreaba despre Pilaf cu carne de porc |
Ingrediente:
Carne de porc 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, orez 300 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, unt 50 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se taie în bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare. În timpul fierberii se spumează, se adaugă ceapa, morcovii şi ţelina, tăiate toate în patru. Orezul ales, spălat şi scurs se căleşte în ulei, se stinge cu supă cât este necesar, se aşează carnea peste orez, se completează cu 900 ml supă şi se dă vasul la cuptor pentru 30 min. Când este aproape gata, se aşează pe deasupra bucăţi de unt si se mai lasă la cuptor 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, orez 300 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, unt 50 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se taie în bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare. În timpul fierberii se spumează, se adaugă ceapa, morcovii şi ţelina, tăiate toate în patru. Orezul ales, spălat şi scurs se căleşte în ulei, se stinge cu supă cât este necesar, se aşează carnea peste orez, se completează cu 900 ml supă şi se dă vasul la cuptor pentru 30 min. Când este aproape gata, se aşează pe deasupra bucăţi de unt si se mai lasă la cuptor 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: pilaf, carne de porc, orez, ceapa, morcovi |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :