FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 795
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Vacuta cu morcovi

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Vacuta cu morcovi

 Q:   Intreaba despre Vacuta cu morcovi       
Vacuta cu morcoviIngreriente:

Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, făină 50 g, zahăr 30 g, bulion de tomate 50, g, morcovi 2 kg, verdeaţă 1 leg, sare.

Cum se prepară:

Carnea se taie felii, câte una la porţie, se bate cu un batşniţel, se sărează şi se rumeneşte in ulei. În uleiul rămas de la prăjitul cărnii se căleşte făina, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se fierbe 15 min şi se strecoară peste carne. Se lasă să fiarbă la un foc domol şi, când carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovii tăiaţi rondele şi căliţi în ulei. Se potriveşte gustul cu zahăr şi sare şi se mai fierbe 10 min. La servit se presară cu verdeaţă tocată, la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: carne de vaca, morcovi, bulion, verdeata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :