Statistics:
Visits: 789 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vacuta cu morcovi
Q: | Intreaba despre Vacuta cu morcovi |
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, făină 50 g, zahăr 30 g, bulion de tomate 50, g, morcovi 2 kg, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte una la porţie, se bate cu un batşniţel, se sărează şi se rumeneşte in ulei. În uleiul rămas de la prăjitul cărnii se căleşte făina, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se fierbe 15 min şi se strecoară peste carne. Se lasă să fiarbă la un foc domol şi, când carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovii tăiaţi rondele şi căliţi în ulei. Se potriveşte gustul cu zahăr şi sare şi se mai fierbe 10 min. La servit se presară cu verdeaţă tocată, la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, făină 50 g, zahăr 30 g, bulion de tomate 50, g, morcovi 2 kg, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte una la porţie, se bate cu un batşniţel, se sărează şi se rumeneşte in ulei. În uleiul rămas de la prăjitul cărnii se căleşte făina, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se fierbe 15 min şi se strecoară peste carne. Se lasă să fiarbă la un foc domol şi, când carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovii tăiaţi rondele şi căliţi în ulei. Se potriveşte gustul cu zahăr şi sare şi se mai fierbe 10 min. La servit se presară cu verdeaţă tocată, la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: carne de vaca, morcovi, bulion, verdeata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :