Statistics:
Visits: 1,234 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de vacuta cu legume I
Q: | Intreaba despre Mancare de vacuta cu legume I |
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 200 g. ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, morcovi 300 g, ţelinâ 200 g, mazăre verde (conservă) 200 g, fasole verde 200 g, ardei graşi 200 g, cartofi 1 kg, dovlecei 200 g, roşii 500 g, verdeaţă 2 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte o bucată la porţie, se bate cu un batşniţel, se sărează şi se prăjeşte în ulei. Ceapa se toacă mărunt, se prăjeşte în ulei, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se toarnă peste carne şi se lasă să fiarbă împreună timp de 2 ore. Morcovii şi ţelina se taie rondele, se călesc în ulei şi se adaugă la carne. Cartofii şi dovleceii se taie cuburi, fasolea se curăţă si se rupe în bucăţi, ardeii graşi se taie julien, iar mazărea se scurge de zeamă şi se adaugă totul la carne. Se potriveşte gustul de sare şi se lasă să fiarbă 30 min. Se aşează pe deasupra roşiile tăiate feiii groase şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. La servit se presară cu verdeaţă pe fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 750 g, ulei 200 g. ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, morcovi 300 g, ţelinâ 200 g, mazăre verde (conservă) 200 g, fasole verde 200 g, ardei graşi 200 g, cartofi 1 kg, dovlecei 200 g, roşii 500 g, verdeaţă 2 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte o bucată la porţie, se bate cu un batşniţel, se sărează şi se prăjeşte în ulei. Ceapa se toacă mărunt, se prăjeşte în ulei, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se toarnă peste carne şi se lasă să fiarbă împreună timp de 2 ore. Morcovii şi ţelina se taie rondele, se călesc în ulei şi se adaugă la carne. Cartofii şi dovleceii se taie cuburi, fasolea se curăţă si se rupe în bucăţi, ardeii graşi se taie julien, iar mazărea se scurge de zeamă şi se adaugă totul la carne. Se potriveşte gustul de sare şi se lasă să fiarbă 30 min. Se aşează pe deasupra roşiile tăiate feiii groase şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. La servit se presară cu verdeaţă pe fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 July '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :