Statistics:
Visits: 849 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de vacuta cu legume II
Q: | Intreaba despre Mancare de vacuta cu legume II |
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ceapă 200 g, morcovi 300 g, pătrunjel 100 g, ţelină 200 g, mazăre verde (conservă) 300 g, cartofi 1 kg, conopidă 600 g, unt 100 g, făină 50 g, lapte 350 ml, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea se fierbe circa 2 ore si jumătate, se lasă să se răcească şi se taie cuburi. Ceapa se toacă mărunt, zarzavatul se taie cuburi şi se călesc împreună în 50 g unt. Se adaugă cuburile de carne, mazărea verde, conopida desfăcută în bucheţele şi sarea şi se continuă călirea. După circa 30 min se adaugă cartofii, care au fost fierţi în coajă, curăţaţi şi tăiaţi cuburi. Din restul de unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, care se toarnă peste legume şi se dă vasul la cuptor pentru încă 30 min. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 750 g, ceapă 200 g, morcovi 300 g, pătrunjel 100 g, ţelină 200 g, mazăre verde (conservă) 300 g, cartofi 1 kg, conopidă 600 g, unt 100 g, făină 50 g, lapte 350 ml, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea se fierbe circa 2 ore si jumătate, se lasă să se răcească şi se taie cuburi. Ceapa se toacă mărunt, zarzavatul se taie cuburi şi se călesc împreună în 50 g unt. Se adaugă cuburile de carne, mazărea verde, conopida desfăcută în bucheţele şi sarea şi se continuă călirea. După circa 30 min se adaugă cartofii, care au fost fierţi în coajă, curăţaţi şi tăiaţi cuburi. Din restul de unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, care se toarnă peste legume şi se dă vasul la cuptor pentru încă 30 min. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 July '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :