Statistics:
Visits: 884 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de morcovi II
Q: | Intreaba despre Mancare de morcovi II |
Ingrediente
Pentru 6 porţii: 800 g morcovi, 100 ml ulei, 50. g făină, 30 g zahăr, sare, 1 legătură de pătrunjel verde.
Mod de preparare
Morcovii sau carotele se curăţă, se spală şi se taie după plac, in felii rotunde sau in cuburi mici. Se călesc pe rand in uleiul infierbantat, se scot in alt vas, iar in uleiul rămas se pune zahărul, făina şi se amestecă pană incepe să se caramelizeze, apoi se stinge cu un pahar de apă şi se amestecă pe foc pană se dizolvă sosul, după care se răstoarnă peste morcovi.
Se potriveşte de sare, se adaugă pătrunjel verde tăiat mărunt şi se mai lasă să fiarbă lent pană ce morcovii sunt gata. in timpul fierberii, dacă mancarea a scăzut, se mai adaugă apă clocotită.
Pentru 6 porţii: 800 g morcovi, 100 ml ulei, 50. g făină, 30 g zahăr, sare, 1 legătură de pătrunjel verde.
Mod de preparare
Morcovii sau carotele se curăţă, se spală şi se taie după plac, in felii rotunde sau in cuburi mici. Se călesc pe rand in uleiul infierbantat, se scot in alt vas, iar in uleiul rămas se pune zahărul, făina şi se amestecă pană incepe să se caramelizeze, apoi se stinge cu un pahar de apă şi se amestecă pe foc pană se dizolvă sosul, după care se răstoarnă peste morcovi.
Se potriveşte de sare, se adaugă pătrunjel verde tăiat mărunt şi se mai lasă să fiarbă lent pană ce morcovii sunt gata. in timpul fierberii, dacă mancarea a scăzut, se mai adaugă apă clocotită.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :