Statistics:
Visits: 1,066 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carote sau morcovi sote
Q: | Intreaba despre Carote sau morcovi sote |
Ingrediente
g carote sau morcovi, 100 g unt, sare, zahăr.
Mod de preparare
Carotele se spală şi se curăţă prin radere. Se potrivesc să aibă cam aceeaşi mărime, sau se taie in patru. Dacă in loc de carote folosim morcovi, aceştia se taie in felii mici sau se dau prin răzătoarea cu orificii mari.
Se aşază apoi intr-o cratiţă cu atata apă fierbinte cat să le acopere şi se lasă să fiarbă pană ce scade apa. Dacă mai este necesar se mai adaugă cate puţină apă pană ce morcovii sunt fierţi şi răman la urmă scăzuţi (fără zeamă).
Se adaugă zahăr şi sare, după gust, apoi se adaugă untul şi se mai lasă pe foc, scuturand cratiţă din cand in cand pană se incălzeşte bine, sau se adaugă untul in momentul cand se serveşte.
g carote sau morcovi, 100 g unt, sare, zahăr.
Mod de preparare
Carotele se spală şi se curăţă prin radere. Se potrivesc să aibă cam aceeaşi mărime, sau se taie in patru. Dacă in loc de carote folosim morcovi, aceştia se taie in felii mici sau se dau prin răzătoarea cu orificii mari.
Se aşază apoi intr-o cratiţă cu atata apă fierbinte cat să le acopere şi se lasă să fiarbă pană ce scade apa. Dacă mai este necesar se mai adaugă cate puţină apă pană ce morcovii sunt fierţi şi răman la urmă scăzuţi (fără zeamă).
Se adaugă zahăr şi sare, după gust, apoi se adaugă untul şi se mai lasă pe foc, scuturand cratiţă din cand in cand pană se incălzeşte bine, sau se adaugă untul in momentul cand se serveşte.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :