Statistics:
Visits: 694 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos de ciuperci cu vin III
Q: | Intreaba despre Sos de ciuperci cu vin III |
Ingrediente :
Unt 100 g, morcovi 100 g, ceapă 100 g, făină 50 g, ciuperci proaspete 250 g. supă do oase 450 ml, vin alb 150 ml, bulion de tomate 25 g, sare.
Mod de preparare :
Morcovii se rad pe răzătoare, ceapa se toacă mărunt şi se călesc împreună în unt. Se adaugă făina, se stinge cu 350 ml supă de oase, se Iasă să fiarbă 30 min. şi se pasează printr-o sită sau moţ. Ciupercile se taie julien, se călesc în restul de unt, se sting cu restul de supă de oase şi se amestecă cu sosul de morcovi şi ceapă şi se continuă fierberea. Se adaugă vinul şi bulionul, se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe sosul circa 20 min. la un foc domol. Se foloseşte la escalopuri, turne-douri etc.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Unt 100 g, morcovi 100 g, ceapă 100 g, făină 50 g, ciuperci proaspete 250 g. supă do oase 450 ml, vin alb 150 ml, bulion de tomate 25 g, sare.
Mod de preparare :
Morcovii se rad pe răzătoare, ceapa se toacă mărunt şi se călesc împreună în unt. Se adaugă făina, se stinge cu 350 ml supă de oase, se Iasă să fiarbă 30 min. şi se pasează printr-o sită sau moţ. Ciupercile se taie julien, se călesc în restul de unt, se sting cu restul de supă de oase şi se amestecă cu sosul de morcovi şi ceapă şi se continuă fierberea. Se adaugă vinul şi bulionul, se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe sosul circa 20 min. la un foc domol. Se foloseşte la escalopuri, turne-douri etc.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :