Statistics:
Visits: 1,033 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vacuta cu gutui
Q: | Intreaba despre Vacuta cu gutui |
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, făină 100 g, bulion de tomate 50 g, gutui 2 kg, zahăr 50 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte o bucată de porţie, se bate puţin cu un batşniţel, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas de la carne se căleşte făina, se stinge cu bulion amestecat cu apă, se fierbe 15 min, se strecoară peste carne şi se mai fierbe 1-2 ore. Gutuile se curăţă de coajă, se taie în sferturi, se curăţă de sâmburi, se călesc în ulei şi se adaugă la carne, in uleiul în care s-au călit gutuile, se pune zahărul, se lasă să se caramelizeze uşor, se stinge de apă, se fierbe, până ce zahărul se dizolvă, se toarnă peste gutui şi se mai fierbe circa 15 min.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, făină 100 g, bulion de tomate 50 g, gutui 2 kg, zahăr 50 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte o bucată de porţie, se bate puţin cu un batşniţel, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas de la carne se căleşte făina, se stinge cu bulion amestecat cu apă, se fierbe 15 min, se strecoară peste carne şi se mai fierbe 1-2 ore. Gutuile se curăţă de coajă, se taie în sferturi, se curăţă de sâmburi, se călesc în ulei şi se adaugă la carne, in uleiul în care s-au călit gutuile, se pune zahărul, se lasă să se caramelizeze uşor, se stinge de apă, se fierbe, până ce zahărul se dizolvă, se toarnă peste gutui şi se mai fierbe circa 15 min.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: carne de vaca, gutui, bulion, zahar |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :