Statistics:
Visits: 785 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de vacuta cu gulii
Q: | Intreaba despre Mancare de vacuta cu gulii |
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 175 g, ceapă 150 g, făină 25 g, gulii 1,5 kg, zahăr 25 g, bulion de tomate 25 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi mici (20-25 g), se sărează şi se prăjeşte în jumătate din cantitatea de ulei. Se adaugă ceapa tocată şi o lingură de făină ei se conţinea călirea, până ce făina începe să se rumenească. Se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 90 min. Guliile se curăţă, se taie felii, se înăbuşe în restul de ulei şi se adaugă la carne. Se potriveşte gustul eu zahăr şi sare şi se mai fierb împreună 30 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 750 g, ulei 175 g, ceapă 150 g, făină 25 g, gulii 1,5 kg, zahăr 25 g, bulion de tomate 25 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi mici (20-25 g), se sărează şi se prăjeşte în jumătate din cantitatea de ulei. Se adaugă ceapa tocată şi o lingură de făină ei se conţinea călirea, până ce făina începe să se rumenească. Se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 90 min. Guliile se curăţă, se taie felii, se înăbuşe în restul de ulei şi se adaugă la carne. Se potriveşte gustul eu zahăr şi sare şi se mai fierb împreună 30 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 July '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :