Statistics:
Visits: 759 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vacuta cu mazare verde
Q: | Intreaba despre Vacuta cu mazare verde |
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, făină 25 g, zahăr 25 g, roşii 300 g, mărar 2 leg, mazăre păstăi 2 kg, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie în bucăţi, câte una la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte faina şi ceapa tocată, se stinge cu apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se strecoară sosul peste bucăţile de carne şi se fierbe încă circa 2 ore. Se decertichează mazărea păstăi şi se fierbe în apă cu sare. Se scurge şi se adaugă la carne împreună cu zahărul, roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi mărarul tocat şi se mai fierbe 10 min la cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, făină 25 g, zahăr 25 g, roşii 300 g, mărar 2 leg, mazăre păstăi 2 kg, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie în bucăţi, câte una la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte faina şi ceapa tocată, se stinge cu apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se strecoară sosul peste bucăţile de carne şi se fierbe încă circa 2 ore. Se decertichează mazărea păstăi şi se fierbe în apă cu sare. Se scurge şi se adaugă la carne împreună cu zahărul, roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi mărarul tocat şi se mai fierbe 10 min la cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: carne de vaca, mazare verde, zahar, rosii |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :