FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,202
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ostropel din carne de pasare - vita sau porc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ostropel din carne de pasare - vita sau porc

 Q:   Intreaba despre Ostropel din carne de pasare - vita sau porc       
Ostropel din carne de pasare - vita sau porcIngrediente

1 kg carne, 100 g untură sau ulei, 200 g ceapă, 1/2 ţelină, 1 morcov, 1 căpăţană de usturoi, 50 g bulion, 50 g făină, cateva boabe de piper, oţet, sare.

Mod de preparare

Carnea curăţată de pieliţă se taie în bucăţi care se prăjesc în untură pană se rumenesc, după care se scot într-un alt vas. In untura rămasă se călesc făina, ceapa, morcovii şi ţelina, toate tăiate în felii subţiri.

După ce s-au rumenit puţin, se adaugă bulionul, se stinge cu apă caldă şi se lasă să fiarbă 15—20 min, apoi se strecoară sosul peste carnea prăjită şi se pune din nou la fiert.

Cînd carnea este gata se adaugă usturoi pisat, oţet, sare şi piper după gust şi se mai dau într-un singur clocot.

Ostropelul se serveşte cu garnitură de cartofi fierţi natur şi presăraţi pe deasupra cu pătrunjel verde tăiat mărunt.


Tag-uri: ostropel, carne, pasare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :