FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 989
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Chisca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Chisca

 Q:   Intreaba despre Chisca       
ChiscaIngrediente

1 kg pasat marunt sau malai grisat, 500 g slanina, 300 g ceapa, sare si piper pisat dupa gust.

Mod de preparare

Pasatul sau malaiul se opareste cu apa fiarta, intr-o cantitate egala cu de trei ori cantitatea lui. Slanina se taie in cubulete mici si se caleste putin, dupa care se scoate si se amesteca cu pasat oparit in untura ramasa de la slanina;se prajeste ceapa taiata marunt si dupa aceea se adauga la compozitia de pasat.

Se potriveste totul de sare si de piper pisat, dupa gust, se amesteca bine si cu compozitia respectiva se umplu mate, se leaga fiecare mat la ambele capete, se inteapa in cateva locuri si se pun la fiert in apa fierbinte cu putina sare. In timpul fierberii lente se mai inteapa chisca, ca sa nu plesneasca invelisul.

Dupa fierbere timp de 30—40 min, fara clocot, chisca este gata. Ea se mai pune apoi la prajit intr-o tigaie cu untura pe foc deschis sau in cuptor. Se serveste calda.


Tag-uri: chisca, pasat, malai



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :