Statistics:
Visits: 1,207 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rulada din piept de porc
Q: | Intreaba despre Rulada din piept de porc |
Ingrediente
1-2 kg carne piept de porc, piper pisat, usturoi, 50 g bulion, 50 g untura, 1-2 cepe, 1 morcov, sare.
Mod de preparare
La pieptul de porc se scot coastele, se bate carnea cu ciocanul de snitele, se sareaza, apoi se freaca cu usturoi pisat, se presara cu piper si se ruleaza strans.
Se leaga circular cu o sfoara, se aseaza intr-o tava cu untura incalzita si se introduce in cuptorul bine incins.
Dupa ce rulada s-a rumenit putin pe toate partile, se adauga in tava ceapa si morcovul taiate in felii, adaugandu-se din cand in cand putina apa, iar rulada se stropeste cu grasime din tava.
Cand friptura este gata, se scoate, iar in tava se adauga bulion, se stinge cu apa si se mai da in cateva clocote, dupa care sosul se strecoara.
Se dezleaga sfoara, iar friptura se taie in felii si se serveste cu diverse garnituri: cartofi piure, fasole iahnie sau varza calita.
1-2 kg carne piept de porc, piper pisat, usturoi, 50 g bulion, 50 g untura, 1-2 cepe, 1 morcov, sare.
Mod de preparare
La pieptul de porc se scot coastele, se bate carnea cu ciocanul de snitele, se sareaza, apoi se freaca cu usturoi pisat, se presara cu piper si se ruleaza strans.
Se leaga circular cu o sfoara, se aseaza intr-o tava cu untura incalzita si se introduce in cuptorul bine incins.
Dupa ce rulada s-a rumenit putin pe toate partile, se adauga in tava ceapa si morcovul taiate in felii, adaugandu-se din cand in cand putina apa, iar rulada se stropeste cu grasime din tava.
Cand friptura este gata, se scoate, iar in tava se adauga bulion, se stinge cu apa si se mai da in cateva clocote, dupa care sosul se strecoara.
Se dezleaga sfoara, iar friptura se taie in felii si se serveste cu diverse garnituri: cartofi piure, fasole iahnie sau varza calita.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :