FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,200
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rulada din piept de porc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rulada din piept de porc

 Q:   Intreaba despre Rulada din piept de porc       
Rulada din piept de porcIngrediente

1-2 kg carne piept de porc, piper pisat, usturoi, 50 g bulion, 50 g untura, 1-2 cepe, 1 morcov, sare.

Mod de preparare

La pieptul de porc se scot coastele, se bate carnea cu ciocanul de snitele, se sareaza, apoi se freaca cu usturoi pisat, se presara cu piper si se ruleaza strans.

Se leaga circular cu o sfoara, se aseaza intr-o tava cu untura incalzita si se introduce in cuptorul bine incins.

Dupa ce rulada s-a rumenit putin pe toate partile, se adauga in tava ceapa si morcovul taiate in felii, adaugandu-se din cand in cand putina apa, iar rulada se stropeste cu grasime din tava.

Cand friptura este gata, se scoate, iar in tava se adauga bulion, se stinge cu apa si se mai da in cateva clocote, dupa care sosul se strecoara.

Se dezleaga sfoara, iar friptura se taie in felii si se serveste cu diverse garnituri: cartofi piure, fasole iahnie sau varza calita.


Tag-uri: rulada, piept, porc



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :