Statistics:
Visits: 778 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pulpa de caprioara la tava
Q: | Intreaba despre Pulpa de caprioara la tava |
Ingrediente:
Pulpă de căprioară 1 kg, slănină afumată 50 g, usturoi 20 g, ceapă 200 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ulei 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
După ce a fost marinată, pulpa de căprioară se împănează cu slănină şi usturoi, se freacă cu sare, se lasă să stea două ore, se aşează într-o tavă, se toarnă uleiul şi se pun împrejurul cărnii felii de morcov, ţelină şi ceapă. Se dă tava la cuptor şi se frige carnea sub capac, adăugandu-se din cand în cand cate puţină apă. Cand carnea este gata, se scoate din cuptor şi se taie felii subţiri. Legumele şi sosul se pasează şi se pun în sosieră. Pulpa de căprioară se serveşte cu garnituri de legume şi sos.
Pulpă de căprioară 1 kg, slănină afumată 50 g, usturoi 20 g, ceapă 200 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ulei 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
După ce a fost marinată, pulpa de căprioară se împănează cu slănină şi usturoi, se freacă cu sare, se lasă să stea două ore, se aşează într-o tavă, se toarnă uleiul şi se pun împrejurul cărnii felii de morcov, ţelină şi ceapă. Se dă tava la cuptor şi se frige carnea sub capac, adăugandu-se din cand în cand cate puţină apă. Cand carnea este gata, se scoate din cuptor şi se taie felii subţiri. Legumele şi sosul se pasează şi se pun în sosieră. Pulpa de căprioară se serveşte cu garnituri de legume şi sos.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :