FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 726
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pulpa de caprioara la tava

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pulpa de caprioara la tava

 Q:   Intreaba despre Pulpa de caprioara la tava       
Pulpa de caprioara la tavaIngrediente:

Pulpă de căprioară 1 kg, slănină afumată 50 g, usturoi 20 g, ceapă 200 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ulei 100 g, piper, sare.

Mod de preparare:

După ce a fost marinată, pulpa de căprioară se împănează cu slănină şi usturoi, se freacă cu sare, se lasă să stea două ore, se aşează într-o tavă, se toarnă uleiul şi se pun împrejurul cărnii felii de morcov, ţelină şi ceapă. Se dă tava la cuptor şi se frige carnea sub capac, adăugandu-se din cand în cand cate puţină apă. Cand carnea este gata, se scoate din cuptor şi se taie felii subţiri. Legumele şi sosul se pasează şi se pun în sosieră. Pulpa de căprioară se serveşte cu garnituri de legume şi sos.


Tag-uri: vanat, usturoi, telina, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :