FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,202
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bulion de rosii

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bulion de rosii

 Q:   Intreaba despre Bulion de rosii       
Bulion de rosiiSe aleg rosii coapte, se spala, se rup in doua-trei bucati, se pun la fiert si se lasa sa clocoteasca circa 30 min. Dupa aceea se dau prin sita ca sa se separe pielita si semintele. Pulpa rezultata se pune in vase smaltuite sau cositorite, cu suprafata cat mai mare, pentru o evaporare cat mai buna a lichidului in timpul fierberii.

In timpul fierberii trebuie amestecat incontinuu cu o lopatica de lemn (in forma de T), pentru a nu se lipi de fund. Sarea se adauga la urma, dizolvata in putina apa.

La 1 kg pulpa de rosii se pun 15—20 g sare. Bulionul se fierbe scazandu-se dupa dorinta; este bine sa se faca cat mai gros, fiindca se pastreaza mai bine.

Pentru a preintampina formarea mucegaiului, in fiecare borcan umplut cu bulion se toarna deasupra cate un strat subtire de ulei prajit.

FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!


Tag-uri: bulion de rosii, pulpa de rosii



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :