Statistics:
Visits: 1,057 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui umplut cu ciuperci si orez
Q: | Intreaba despre Pui umplut cu ciuperci si orez |
Ingrediente
2-3 pui, 100 g unt, 200 g ciuperci proaspete, 100 g orez, 2-3 ouă, 1 legătură de verdeaţă, sare, piper.
Mod de preparare
Puii se pregătesc pentru umplut la fel ca in reţeta precedentă şi se umplu cu următoarea compoziţie: se curăţă ciupercile, se spală, se taie in feliuţe subţiri şi se pun la prăjit cu unt intr-o cratiţă, apoi se inăbuşă pana scade zeama lăsată de ele, se adaugă orezul spălat, pătrunjelul tăiat mărunt şi se stinge cu apă fierbinte (de două ori mai multă decat cantitatea de orez).
Se amestecă, se lasă cratiţa acoperită pe marginea plitei 10 min, după care se pune la răcit, apoi se adaugă ouăle, sare şi piper după gust.
Se amesteca şi cu această compoziţie se umplu puii. In rest pregătirea continuă la fel ca şi in reţeta "Pui umplut".
2-3 pui, 100 g unt, 200 g ciuperci proaspete, 100 g orez, 2-3 ouă, 1 legătură de verdeaţă, sare, piper.
Mod de preparare
Puii se pregătesc pentru umplut la fel ca in reţeta precedentă şi se umplu cu următoarea compoziţie: se curăţă ciupercile, se spală, se taie in feliuţe subţiri şi se pun la prăjit cu unt intr-o cratiţă, apoi se inăbuşă pana scade zeama lăsată de ele, se adaugă orezul spălat, pătrunjelul tăiat mărunt şi se stinge cu apă fierbinte (de două ori mai multă decat cantitatea de orez).
Se amestecă, se lasă cratiţa acoperită pe marginea plitei 10 min, după care se pune la răcit, apoi se adaugă ouăle, sare şi piper după gust.
Se amesteca şi cu această compoziţie se umplu puii. In rest pregătirea continuă la fel ca şi in reţeta "Pui umplut".
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :