Statistics:
Visits: 902 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ardei umpluti cu orez si ciuperci
Q: | Intreaba despre Ardei umpluti cu orez si ciuperci |
Ingrediente :
Ardei graşi 1,5 kg, ciuperci 250 g, orez 200 g, ulei 100 g, ceapă 150 g, slănină afumată 50 g, bulion do tomate 100 g, roşil 250 g, verdeaţă 2 legaturi, smântână 200 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile si se călesc împreună încă 10 min, la un foc domol. Orezul se fierbe separat în apă cu sare, se amesteca cu ceapa şi ciuperci, se adaugă slănina tăiată cubuleţe, o legătură de verdeaţă tocată, sare şi piper măcinat. Cu această compoziţie se umplu ardeii graşi curăţaţi de cotoare şi seminţe. Se pun ardeii umpluţi în ulei încins, cu partea pe unde s-a făcut umplerea în jos şi sa prăjesc, pâna ce ardeii se înmoaie. Se aşează apoi ardeii, se toarnă peste ei bulion subţiat cu apă, se aşează pe deasupra roşiile tăiate in două şi se fierb circa o oră. Când sunt aproape gata, se adaugă smântâna şi se potriveşte încă o dată gustul de sare. La servit se adaugă verdeaţa tocată.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Ardei graşi 1,5 kg, ciuperci 250 g, orez 200 g, ulei 100 g, ceapă 150 g, slănină afumată 50 g, bulion do tomate 100 g, roşil 250 g, verdeaţă 2 legaturi, smântână 200 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile si se călesc împreună încă 10 min, la un foc domol. Orezul se fierbe separat în apă cu sare, se amesteca cu ceapa şi ciuperci, se adaugă slănina tăiată cubuleţe, o legătură de verdeaţă tocată, sare şi piper măcinat. Cu această compoziţie se umplu ardeii graşi curăţaţi de cotoare şi seminţe. Se pun ardeii umpluţi în ulei încins, cu partea pe unde s-a făcut umplerea în jos şi sa prăjesc, pâna ce ardeii se înmoaie. Se aşează apoi ardeii, se toarnă peste ei bulion subţiat cu apă, se aşează pe deasupra roşiile tăiate in două şi se fierb circa o oră. Când sunt aproape gata, se adaugă smântâna şi se potriveşte încă o dată gustul de sare. La servit se adaugă verdeaţa tocată.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 30 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :