Statistics:
Visits: 737 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos de ciuperci I
Q: | Intreaba despre Sos de ciuperci I |
Ingrediente:
Unt 100 g, făină 50 g, ciuperci 200 g, supă de oase 300 ml, smântână 200 g, mărar verde 1/2 leg, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se taie julien, se călesc în 50 g unt şi se lasă să fiarbă în zeama lor. Restul de unt se înfierbântă, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu supă de oase, si se adaugă ciupercile, sare şi cîteva fire de mărar tocat mărunt. Se lasă să fiarbă circa 15-20 min., se adaugă smântână şi se mai fierbe, până ce sosul are consistenţa necesară. Acest sos se foloseşte la escalopuri, carne de pasăre, şalău umplut etc.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Unt 100 g, făină 50 g, ciuperci 200 g, supă de oase 300 ml, smântână 200 g, mărar verde 1/2 leg, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se taie julien, se călesc în 50 g unt şi se lasă să fiarbă în zeama lor. Restul de unt se înfierbântă, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu supă de oase, si se adaugă ciupercile, sare şi cîteva fire de mărar tocat mărunt. Se lasă să fiarbă circa 15-20 min., se adaugă smântână şi se mai fierbe, până ce sosul are consistenţa necesară. Acest sos se foloseşte la escalopuri, carne de pasăre, şalău umplut etc.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :