FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 883
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Dovlecei umpluti cu ciuperci II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Dovlecei umpluti cu ciuperci II

 Q:   Intreaba despre Dovlecei umpluti cu ciuperci II       
Dovlecei umpluti cu ciuperci IIIngrediente:

Dovlecei 2 kg, ciuperci 500 g, orez 200 g, slănină afumată 50 g, ulei 100 g, ceapă 200 g, făină 40 g, supă de oase 300 ml, smantană 300 g, pătrunjel verde 2 leg, mărar verde 2 leg, piper, sare.

Mod de preparare:

Se taie dovleceii în două (în lat) şi se scobesc cu o linguriţă de scobit. Se fierbe orezul separat în apă cu sare, se curăţă ciupercile, se spală, se taie felii şi se călesc în ulei. Ceapa se rumeneşte în ulei, iar slănina se taie cubuleţe mici. Se amestecă totul, se adaugă sare, piper şi verdeaţă tocată mărunt. Cu această compoziţie se umplu dovleceii, se dau prin făină capetele, prin care s-au umplut dovleceii. Se prăjesc uşor în ulei pe toate părţile, se aşează într-un vas de cuptor, se toarnă pe deasupra supa de oase şi se lasă să fiarbă la cuptor, pană ce supa scade. La servit se adaugă smantană la fiecare porţie.


Tag-uri: dovlecei, ciuperci, smantana, ceapa, marar



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :