Statistics:
Visits: 883 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Dovlecei umpluti cu ciuperci II
Q: | Intreaba despre Dovlecei umpluti cu ciuperci II |
Ingrediente:
Dovlecei 2 kg, ciuperci 500 g, orez 200 g, slănină afumată 50 g, ulei 100 g, ceapă 200 g, făină 40 g, supă de oase 300 ml, smantană 300 g, pătrunjel verde 2 leg, mărar verde 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Se taie dovleceii în două (în lat) şi se scobesc cu o linguriţă de scobit. Se fierbe orezul separat în apă cu sare, se curăţă ciupercile, se spală, se taie felii şi se călesc în ulei. Ceapa se rumeneşte în ulei, iar slănina se taie cubuleţe mici. Se amestecă totul, se adaugă sare, piper şi verdeaţă tocată mărunt. Cu această compoziţie se umplu dovleceii, se dau prin făină capetele, prin care s-au umplut dovleceii. Se prăjesc uşor în ulei pe toate părţile, se aşează într-un vas de cuptor, se toarnă pe deasupra supa de oase şi se lasă să fiarbă la cuptor, pană ce supa scade. La servit se adaugă smantană la fiecare porţie.
Dovlecei 2 kg, ciuperci 500 g, orez 200 g, slănină afumată 50 g, ulei 100 g, ceapă 200 g, făină 40 g, supă de oase 300 ml, smantană 300 g, pătrunjel verde 2 leg, mărar verde 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Se taie dovleceii în două (în lat) şi se scobesc cu o linguriţă de scobit. Se fierbe orezul separat în apă cu sare, se curăţă ciupercile, se spală, se taie felii şi se călesc în ulei. Ceapa se rumeneşte în ulei, iar slănina se taie cubuleţe mici. Se amestecă totul, se adaugă sare, piper şi verdeaţă tocată mărunt. Cu această compoziţie se umplu dovleceii, se dau prin făină capetele, prin care s-au umplut dovleceii. Se prăjesc uşor în ulei pe toate părţile, se aşează într-un vas de cuptor, se toarnă pe deasupra supa de oase şi se lasă să fiarbă la cuptor, pană ce supa scade. La servit se adaugă smantană la fiecare porţie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :