FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 868
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Crap umplut cu ciuperci si orez II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Crap umplut cu ciuperci si orez II

 Q:   Intreaba despre Crap umplut cu ciuperci si orez II       
Crap umplut cu ciuperci si orez II Ingrediente:

Crap 1 kg, ceapă 200 g, orez 100 g, ciuperci 250 g, morcovi 100 g, ulei 125 g, oua 2 buc, vin 100 ml, piper, sare.

Cum se prepară:

Crapul se curăţă, se despică peştele în lungul spinării şi se scoate şira spinării şi intestinele. Ceapa se toacă mărunt, iar morcovii se dau pe răzătoare şi se călesc împreună în ulei. Se adaugă ciupercile fierte şi scurse bine şi se mai călesc împreună câteva minute. Se adaugă orezul ales, spălat şi scurs bine, se stinge din când în când cu zeama în care au fiert ciupercile. Se dă vasul la cuptor timp de 20 min, apoi se lasă să se răcească. Se condimentează cu sare şi piper si se amestecă cu ou ăle. Se umple peştele cu această compoziţie, se coase şi apoi se leaga cu o sfoară, care trebuie să-l înfăşoare de 6-7 ori. Se aşează pestele într-o tavă, pe o bucată de placaj subţire sau pe o bucată de pergament (ca să nu se prindă de tavă), se toarnă deasupra restul de ulei şi se dă tava la cuptor, iar interiorul peştelui se presară cu cimbru. Peste peşte se aşează restul de legume. Din uleiul rămas, piper, sare, mujdei de usturoi, bulion şi restul de cimbru se prepară un sos care se toarnă peste ghiveci şi se dă tava la cuptor, la un foc potrivit timp de 40-45 min. Când ghiveciul este aproape gata, se aşează pe deasupra roşiile scoase din bulion şi se mai lasă ghiveciul la cuptor circa 10 min. Se serveşte de preferinţă rece, a doua zi, după ce a fost preparat, dar este bun şi cald.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: crap umplut, ciuperci, orez, vin, morcovi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :