Statistics:
Visits: 913 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cotlet de porc cu ciuperci si orez
Q: | Intreaba despre Cotlet de porc cu ciuperci si orez |
Ingrediente
900 g carne, 400 g ciuperci proaspete sau 60 g uscate, 100 g untura, 50 g faina, 1-2 cepe, 100 ml vin, 50 g bulion, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper.
Mod de preparare
Se taie cotletul (care poate sa fie si de vitel) in felii care se bat, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc pe ambele parti in untura incinsa, dupa care se scot in alt vas.
in untura ramasa se caleste putin ceapa, se adauga ciupercile taiate felii; dupa ce s-au calit se adauga piper, bulion, se stinge cu vin si se toarna peste cotletele prajite.
Se mai fierb impreuna 10—20 min si daca scad se mai adauga supa sau putina apa. Mancarea gata trebuie sa aiba sos suficient si legat potrivit.
Se serveste cu cartofi fierti natur si presarati cu patrunjel verde taiat marunt, sau /si cu garnitura de orez.
900 g carne, 400 g ciuperci proaspete sau 60 g uscate, 100 g untura, 50 g faina, 1-2 cepe, 100 ml vin, 50 g bulion, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper.
Mod de preparare
Se taie cotletul (care poate sa fie si de vitel) in felii care se bat, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc pe ambele parti in untura incinsa, dupa care se scot in alt vas.
in untura ramasa se caleste putin ceapa, se adauga ciupercile taiate felii; dupa ce s-au calit se adauga piper, bulion, se stinge cu vin si se toarna peste cotletele prajite.
Se mai fierb impreuna 10—20 min si daca scad se mai adauga supa sau putina apa. Mancarea gata trebuie sa aiba sos suficient si legat potrivit.
Se serveste cu cartofi fierti natur si presarati cu patrunjel verde taiat marunt, sau /si cu garnitura de orez.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :