Statistics:
Visits: 750 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de ciuperci cu orez
Q: | Intreaba despre Supa de ciuperci cu orez |
Ingrediente:
Oase de vacă 1 kg. ciuperci proaspete 300 g, unt 75 g, morcovi 150 g, pătrunjel 75 g ţelină 150 g, ceapă 150 g, orez 75 g, smântână 200 g. făină 10000 g; verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg cu o bărdiţa si se pun la fiert în apă cu sare. Îndată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar, se lasă sa fiarbă 3-4 ore, apoi se strecoară supa. Zarzavatul de supă se taie julien sau rondele, ceapa se toacă mărunt, se căleşte împreună în unt şi se sting cu supă. Ciupercile se taie felii subţiri se călesc separat în unt, se sting cu supă, se adaugă la legume şi se fierb împreună circa 15 min., apoi se amestecă cu restul de supă şi se lasă să mai fiarbă încă o jumătate de oră. Se adaugă orezul fiert separat şi smântână amestecată cu făină şi câteva linguri de supă rece. La sfârşit se potriveşte gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată.
Oase de vacă 1 kg. ciuperci proaspete 300 g, unt 75 g, morcovi 150 g, pătrunjel 75 g ţelină 150 g, ceapă 150 g, orez 75 g, smântână 200 g. făină 10000 g; verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg cu o bărdiţa si se pun la fiert în apă cu sare. Îndată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar, se lasă sa fiarbă 3-4 ore, apoi se strecoară supa. Zarzavatul de supă se taie julien sau rondele, ceapa se toacă mărunt, se căleşte împreună în unt şi se sting cu supă. Ciupercile se taie felii subţiri se călesc separat în unt, se sting cu supă, se adaugă la legume şi se fierb împreună circa 15 min., apoi se amestecă cu restul de supă şi se lasă să mai fiarbă încă o jumătate de oră. Se adaugă orezul fiert separat şi smântână amestecată cu făină şi câteva linguri de supă rece. La sfârşit se potriveşte gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :