Statistics:
Visits: 1,014 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui la capac pui inabusit la cuptor
Q: | Intreaba despre Pui la capac pui inabusit la cuptor |
Ingrediente
1 pui, 1 lingură de ulei, 1/2 linguriţă de "Vegeta" sau sare.
Mod de preparare
De la puiul curăţat şi spălat se iau pieptul şi pulpele, iar restul se foloseşte la ciorbe. Se ia un capac, se intoarce cu partea inferioară in sus, se unge cu ulei, se aşază peste o cratiţă cu apă fierbinte, apoi se aşază bucăţile de pui presărate cu puţină Vegeta sau cu puţină sare, piper şi stropite cu puţin unt sau ulei.
Se introduce totul in cuptorul cu temperatura potrivită. După ce bucăţile de pui se vor rumeni pe o parte, se intorc şi pe partea cealaltă. După preferinţă, bucăţile de pui se pot presăra In timpul friptului şi cu usturoi tăiat mărunt şi bine tocat.
Se serveşte cald cu cartofi fierţi şi cu legume sote.
an mod asemănător se poate prepara şi un pui intreg curăţat de intestine.
1 pui, 1 lingură de ulei, 1/2 linguriţă de "Vegeta" sau sare.
Mod de preparare
De la puiul curăţat şi spălat se iau pieptul şi pulpele, iar restul se foloseşte la ciorbe. Se ia un capac, se intoarce cu partea inferioară in sus, se unge cu ulei, se aşază peste o cratiţă cu apă fierbinte, apoi se aşază bucăţile de pui presărate cu puţină Vegeta sau cu puţină sare, piper şi stropite cu puţin unt sau ulei.
Se introduce totul in cuptorul cu temperatura potrivită. După ce bucăţile de pui se vor rumeni pe o parte, se intorc şi pe partea cealaltă. După preferinţă, bucăţile de pui se pot presăra In timpul friptului şi cu usturoi tăiat mărunt şi bine tocat.
Se serveşte cald cu cartofi fierţi şi cu legume sote.
an mod asemănător se poate prepara şi un pui intreg curăţat de intestine.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :