Statistics:
Visits: 959 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Macaroane gratinate
Q: | Intreaba despre Macaroane gratinate |
Ingrediente :
Macaroane 500 g, ficat de porc 400 g, unt 125 g, ceapă 100 g, ouă 4 buc, pesmet 25 g, caşcaval 150 g, roşii 600 g, făină 50 g, smantană 200 g, zahăr 10 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Macaroanele se rup în două ÅŸi se pun la fiert în apă clocoÂÂtită cu sare. Se fierb 30 min., se scurg, se pun într-o strecurăÂÂtoare si se trec printr-un jet de apă rece. Ceapa se toacă măÂÂrunt si se căleÅŸte în 50 g unt. Se adaugă ficatul tăiat in buraÅ£i si se trag împreună sub capac pană ce ficatul a început să se rumenească, se ia de pe foc, se lasă să se răcească ÅŸi se trece prin maÅŸina de tocat. Se amestecă ficatul cu ouăle bătute, 75 g caà …Ÿcaval si macaroanele ÅŸi se aÅŸază într-un vas de cuptor uns cu unt si presărat cu pesmet. Se baga vasul la cuptor timp de 30 min. RoÅŸiile se zdrobesc, se fierb 20 min. sub capac ÅŸi se pasează printr-o sită. Se înfierbantă ,100 g unt, se adaugă făiÂÂna, se stinge cu roÅŸiile ÅŸi se fierbe 20 min. Se adaugă smantană ÅŸi se potriveÅŸte gustul cu zahăr si sare. La servit, la fiecare porÅ£ie de macaroane, se adaugă sos de roÅŸii ÅŸi se presară cu caÅŸÂÂcaval ras.
Macaroane 500 g, ficat de porc 400 g, unt 125 g, ceapă 100 g, ouă 4 buc, pesmet 25 g, caşcaval 150 g, roşii 600 g, făină 50 g, smantană 200 g, zahăr 10 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Macaroanele se rup în două ÅŸi se pun la fiert în apă clocoÂÂtită cu sare. Se fierb 30 min., se scurg, se pun într-o strecurăÂÂtoare si se trec printr-un jet de apă rece. Ceapa se toacă măÂÂrunt si se căleÅŸte în 50 g unt. Se adaugă ficatul tăiat in buraÅ£i si se trag împreună sub capac pană ce ficatul a început să se rumenească, se ia de pe foc, se lasă să se răcească ÅŸi se trece prin maÅŸina de tocat. Se amestecă ficatul cu ouăle bătute, 75 g caà …Ÿcaval si macaroanele ÅŸi se aÅŸază într-un vas de cuptor uns cu unt si presărat cu pesmet. Se baga vasul la cuptor timp de 30 min. RoÅŸiile se zdrobesc, se fierb 20 min. sub capac ÅŸi se pasează printr-o sită. Se înfierbantă ,100 g unt, se adaugă făiÂÂna, se stinge cu roÅŸiile ÅŸi se fierbe 20 min. Se adaugă smantană ÅŸi se potriveÅŸte gustul cu zahăr si sare. La servit, la fiecare porÅ£ie de macaroane, se adaugă sos de roÅŸii ÅŸi se presară cu caÅŸÂÂcaval ras.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :