FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,246
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ghiveci in ulei

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ghiveci in ulei

 Q:   Intreaba despre Ghiveci in ulei       
Ghiveci in uleiIngrediente:

300 g morcovi, 500 g cartofi, 1 ţelină, 300 g păstarnac, 300 g ceapă, 100 g mazăre, 200 g fasole verde, 5 ardei graşi, 2 legături de verdeaţă, 120 ml ulei, 100 ml vin, 50 g bulion, piper, sare, boia.

Mod de preparare:

Zarzavatul curăţat şi tăiat în cuburi mici se căleşte pe rand în ulei. Se pot căli şi împreună la cuptor sau, sub capac, pe plită. Separat se prăjeşte uşor ceapa tocată mărunt şi se stinge cu bulion şi apă. Se adaugă boiaua, piperul, sarea, vinul şi se lasă să dea în fiert. Apoi se răstoarnă peste zarzavatul călit, se amestecă şi se introduce în cuptor pană ce se rumeneşte pe deasupra şi este gata zarzavatul.
La prepararea ghiveciului se poate renunţa la unele legume, înlocuindu-le, după sezon, cu altele.
Pentru ghiveci, mazărea şi fasolea verde se fierb separat.


Tag-uri: ghiveci, pastarnac, verdeata, bulion



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 December '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :