FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 945
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ghiveci calugaresc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ghiveci calugaresc

 Q:   Intreaba despre Ghiveci calugaresc       
Ghiveci calugarescIngrediente:

Morcovi 300 g, pătrunjel 150 g, ţelină 250 g, cartofi 500 g, ceapă 400 g, conopidă 300 g, mazăre verde 350 g, fasole verde 350 g, ardei graşi 200 g, dovlecei 309 g, vinete 600 g, varză dulce 300 g, roşii 1 kg, usturoi 30 g, verdeaţă 2 leg, bulion de tomate 100 g, ulei 250 g, sare.

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală legumele. Morcovii, pătrunjelul, ţelina, cartofii, conopida, ardeii graşi, vinetele şl varza se t»ae în bucăţi mari, se înăbuşe în ulei, se acoperă vasul cu un capac şl se dă la cuptor. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se stinge cu bulion subţiat cu puţină apă şl se toarnă ceapa peste legume, îndată ce acestea sunt înăbuşite. Se adaugă sarea, fasolea verde, mazărea verde, dovleceii tăiaţi cuburi mari şi roşiile curăţate de coajă şi seminţe, usturoiul tăiat feliuţe şi verdeaţa tocată. Se dă vasul din nou la cuptor, pană ce legumele sunt gata, iar sosul a scăzut.


Tag-uri: morcovi, conopida, bulion, varza dulce, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :