Statistics:
Visits: 1,149 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ardei umpluti cu orez
Q: | Intreaba despre Ardei umpluti cu orez |
Ingrediente :
Ardei graşi 1,5 kg, orez 200 g, ceapă 150 g, morcovi 100 g, ulei 100 g, verdeaţă 2 legaturi, bulion 50 g, făină 30 g, sare.
Mod de preparare :
Se aleg ardei de aceeaşi mărime, se taie capacele, se gustă din fiecare margine de capac pentru a vedea dacă ardeii nu sunt iuţi. Se toacă 2/3 din cantitatea de ceapă, se căleşte în ulei, se adaugă morcovii, daţi pe răzătoare şi se călesc împreună câteva minute. Se adaugă orezul ales, spălat şi scurs şi se călesc în continuare, adăugând din când în când cate puţină apă. După 10 minute se pune verdeaţa tocată, sare şi 600 ml. apă şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. Se scoate orezul din cuptor şi se lasă să se răcească. Se umplu ardeii, se tin la cuptor pe timp de 10 min. Se scoate din cuptor şi se toarnă peste ardei sosul şi se baga vasul din nou la cuptor pentru 20 min.
Sosul se prepară astfel: se toacă ceapa rămasă, se căleşte in ulei, se adaugă făina, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se fierbe 30 min.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Ardei graşi 1,5 kg, orez 200 g, ceapă 150 g, morcovi 100 g, ulei 100 g, verdeaţă 2 legaturi, bulion 50 g, făină 30 g, sare.
Mod de preparare :
Se aleg ardei de aceeaşi mărime, se taie capacele, se gustă din fiecare margine de capac pentru a vedea dacă ardeii nu sunt iuţi. Se toacă 2/3 din cantitatea de ceapă, se căleşte în ulei, se adaugă morcovii, daţi pe răzătoare şi se călesc împreună câteva minute. Se adaugă orezul ales, spălat şi scurs şi se călesc în continuare, adăugând din când în când cate puţină apă. După 10 minute se pune verdeaţa tocată, sare şi 600 ml. apă şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. Se scoate orezul din cuptor şi se lasă să se răcească. Se umplu ardeii, se tin la cuptor pe timp de 10 min. Se scoate din cuptor şi se toarnă peste ardei sosul şi se baga vasul din nou la cuptor pentru 20 min.
Sosul se prepară astfel: se toacă ceapa rămasă, se căleşte in ulei, se adaugă făina, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se fierbe 30 min.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 30 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :