Statistics:
Visits: 905 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Prepelite imbracate in mar
Q: | Intreaba despre Prepelite imbracate in mar |
Ingrediente:
Prepeliţe 5 buc, mere mari 5 buc, unt 100 g, sare.
Mod de preparare:
Prepeliţele se curăţă de pene, fără a se opări, se trec printr-o flacără, se scot intestinele prin gat, se spală, se şterg, se freacă cu sare, se ung cu unt, se aşează într-un vas de cuptor cu puţin unt, se acoperă cu un capac şi se frig la cuptor, rumenindu-se pe ambele părţi. Merele se scobesc de miez şi seminţe, astfel încat să încapă prepeliţele în ele. După ce s-au pus prepeliţele în mere, se aşează din nou în vasul de cuptor, se pune pe fiecare prepeliţă o bucată de unt şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. La servit, la fiecare porţie, se dă o prepeliţă, garnitură de legume şi o lingură de sos.
Prepeliţe 5 buc, mere mari 5 buc, unt 100 g, sare.
Mod de preparare:
Prepeliţele se curăţă de pene, fără a se opări, se trec printr-o flacără, se scot intestinele prin gat, se spală, se şterg, se freacă cu sare, se ung cu unt, se aşează într-un vas de cuptor cu puţin unt, se acoperă cu un capac şi se frig la cuptor, rumenindu-se pe ambele părţi. Merele se scobesc de miez şi seminţe, astfel încat să încapă prepeliţele în ele. După ce s-au pus prepeliţele în mere, se aşează din nou în vasul de cuptor, se pune pe fiecare prepeliţă o bucată de unt şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. La servit, la fiecare porţie, se dă o prepeliţă, garnitură de legume şi o lingură de sos.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :