Statistics:
Visits: 870 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Fasole verde cu carnat au gratin
Q: | Intreaba despre Fasole verde cu carnat au gratin |
Ingreriente:
Fasole verde 1 kg, cârnaţi afumaţi 350 g, ceapă 50 g, ouă 6 buc, făină 30 g, lapte 50 ml, ulei 75 g, pesmet 20 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Fasolea se curăţă şi se pune într-o cratiţă împreună cu ceapa tocată, 50 g ulei, sare şi apă, cât să acopere fasolea. Se fierbe sub capac, până ce apa a scăzut. Se amestecă uşor cu cârnaţii ce au fost daţi prin maşina de tocat şi se aşează într-un vas de cuptor uns cu ulei şi presărat cu pesmet. Gălbenuşurile se amestecă cu laptele şi făina, se adaugă albuşurile bătute, se potriveşte gustul cu piper şi sare, se toarnă peste fasole şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Fasole verde 1 kg, cârnaţi afumaţi 350 g, ceapă 50 g, ouă 6 buc, făină 30 g, lapte 50 ml, ulei 75 g, pesmet 20 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Fasolea se curăţă şi se pune într-o cratiţă împreună cu ceapa tocată, 50 g ulei, sare şi apă, cât să acopere fasolea. Se fierbe sub capac, până ce apa a scăzut. Se amestecă uşor cu cârnaţii ce au fost daţi prin maşina de tocat şi se aşează într-un vas de cuptor uns cu ulei şi presărat cu pesmet. Gălbenuşurile se amestecă cu laptele şi făina, se adaugă albuşurile bătute, se potriveşte gustul cu piper şi sare, se toarnă peste fasole şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: fasole verde, carnati afumati, ceapa |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :