FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 878
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pui cu bame I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pui cu bame I

 Q:   Intreaba despre Pui cu bame I       
Pui cu bame IIngrediente

900 g pui, 100 ml ulei, 100 g ceapă, 1 lingură de făină, 50 g bulion, 1 kg bame tinere, citeva roşii, sare, oţet, piper, verdeaţă.

Mod de preparare

Bârnele se curăţă de codiţe (fără să se taie din păstaia bamei), se opăresc cu apă clocotită cu sare şi oţet, apoi se scurg şi se clătesc in mai multe ape reci. Intre timp, se taie puiul in bucăţi, se sărează şi se prăjeşte in ulei, după care se scoate in alt vas.

In uleiul rămas se căleşte ceapa, se adaugă făina şi după ce s-au rumenit puţin se stinge cu bulionul desfăcut in apă şi se lasă să fiarbă 10 min. Se strecoară apoi sosul, pasandu-se peste puiul prăjit. Se adaugă bârnele, sare, oţet, piper şi se mai fierb impreună 20 min.

Cand sunt aproape gata, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate in bucăţi mici, după care se introduce vasul cu mancare pentru 10—15 min in cuptorul bine incins.

Se serveşte presărat cu pătrunjel verde tăiat mărunt.


Tag-uri: pui, bame, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :