Statistics:
Visits: 815 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui cu bame
Q: | Intreaba despre Pui cu bame |
Ingrediente :
Carne de pui 1 kg, ulei 100 g, ceapă 150 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, bame 1,2 kg, oţet 50 ml, roşii 400 g, lămaie 75 g, sare.
Mod de preparare :
Puii se curăţă, se spală, se taie bucăţi şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina şi ceapa tocată mărunt, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min. şi se pasează sosul peste carnea de pui. Bamele se lasă două ore în apă cu oţet şi sare, se scurg şi se trag în restul de ulei şi se adaugă la carne, cu care se fierb 30 min. Când sunt aproape gata, se adaugă roşiile tăiate felii. Lămaia se curăţă de coajă, se taie felii, se aşează feliile deasupra mâncării şi se dă vasul la cuptor timp de 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pui 1 kg, ulei 100 g, ceapă 150 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, bame 1,2 kg, oţet 50 ml, roşii 400 g, lămaie 75 g, sare.
Mod de preparare :
Puii se curăţă, se spală, se taie bucăţi şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina şi ceapa tocată mărunt, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min. şi se pasează sosul peste carnea de pui. Bamele se lasă două ore în apă cu oţet şi sare, se scurg şi se trag în restul de ulei şi se adaugă la carne, cu care se fierb 30 min. Când sunt aproape gata, se adaugă roşiile tăiate felii. Lămaia se curăţă de coajă, se taie felii, se aşează feliile deasupra mâncării şi se dă vasul la cuptor timp de 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :