Statistics:
Visits: 778 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carne cu bame
Q: | Intreaba despre Carne cu bame |
Ingrediente
Carne macră 600 g sau cu os 1 kg, 1 kg bame, 1 lămaie, 100 g ceapă, 100 ml ulei, 50 g bulion, 1 legătură de mărar, piper, sare, oţet.
Mod de preparare
Prepararea cărnii se face ca în reţeta anterioară. Bârnele se curăţă, se freacă cu puţin oţet şi mălai ca să dispară puful de pe ele, după care se spală bine, se scurg, se zvantă, se călesc în ulei bine înfierbantat, se adaugă zeama de la o lămaie, se răstoarnă totul în cratiţa cu carne şi se mai fierb împreună 10—15 min.
Se adaugă în timpul fiertului roşiile tăiate felii, sare şi piper, după gust. Inainte de a fi servită, mancarea se presară pe deasupra cu mărar verde tăiat mărunt.
Carne macră 600 g sau cu os 1 kg, 1 kg bame, 1 lămaie, 100 g ceapă, 100 ml ulei, 50 g bulion, 1 legătură de mărar, piper, sare, oţet.
Mod de preparare
Prepararea cărnii se face ca în reţeta anterioară. Bârnele se curăţă, se freacă cu puţin oţet şi mălai ca să dispară puful de pe ele, după care se spală bine, se scurg, se zvantă, se călesc în ulei bine înfierbantat, se adaugă zeama de la o lămaie, se răstoarnă totul în cratiţa cu carne şi se mai fierb împreună 10—15 min.
Se adaugă în timpul fiertului roşiile tăiate felii, sare şi piper, după gust. Inainte de a fi servită, mancarea se presară pe deasupra cu mărar verde tăiat mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 26 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :