FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 778
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Carne cu bame

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Carne cu bame

 Q:   Intreaba despre Carne cu bame       
Carne cu  bameIngrediente

Carne macră 600 g sau cu os 1 kg, 1 kg bame, 1 lămaie, 100 g ceapă, 100 ml ulei, 50 g bulion, 1 legătură de mărar, piper, sare, oţet.

Mod de preparare

Prepararea cărnii se face ca în reţeta anterioară. Bârnele se curăţă, se freacă cu puţin oţet şi mălai ca să dispară puful de pe ele, după care se spală bine, se scurg, se zvantă, se călesc în ulei bine înfierbantat, se adaugă zeama de la o lămaie, se răstoarnă totul în cratiţa cu carne şi se mai fierb împreună 10—15 min.

Se adaugă în timpul fiertului roşiile tăiate felii, sare şi piper, după gust. Inainte de a fi servită, mancarea se presară pe deasupra cu mărar verde tăiat mărunt.


Tag-uri: carne, bame, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :