FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,291
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ghiveci gatit conservat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ghiveci gatit conservat

 Q:   Intreaba despre Ghiveci gatit conservat       
Ghiveci gatit conservatLa ghiveci, in afara de cartofi se intrebuinteaza urmatoarele legume:
dovlecei, morcovi, ardei grasi, mazare, fasole, bame, conopida, ceapa, rosii etc.

Legumele, dupa ce sunt curatate si spalate, se taie in bucati lunguiete. Apoi se calesc pe rand, intr-o cratita cu ulei, dupa care in uleiul ramas se prajeste ceapa taiata marunt, se stinge cu zeama de rosii (suc) si se lasa sa dea in clocot.

Se adauga legumele calite si cele fierte:
conopida, fasolea, mazarea, bamele.

Totul se lasa sa dea cateva clocote, apoi se adauga verdeata, piper si sare dupa gust (circa 15 g la 1 kg ghiveci).

Ghiveciul, inca cald, se pune in borcane, se adauga deasupra 2—3 rosii oparite in prealabil (date in 2—3 clocote), dupa care se leaga bine borcanele cu celofan si se face sterilizarea prin fierbere in baie de apa (bain-Marie).


Tag-uri: ghiveci, cartofi, legume



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 18 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :