Statistics:
Visits: 1,288 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Prepelite umplute
Q: | Intreaba despre Prepelite umplute |
Ingrediente:
Prepeliţe 5 buc, şuncă presată 200 g, costiţă afumată 50 g, pesmet alb 150 g, ouă 4 buc, verdeaţă 1 leg, făină 150 g, slănină crudă 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Prepeliţele se curăţă de pene fără a se opări, se trec printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterg, se freacă cu sare şi se umplu cu o compoziţie făcută din 200 g şuncă presată şi costiţă afumată, trecute de două ori prin maşina de tocat, 2 ouă, 50 g pesmet înmuiat în apă, verdeaţă şi piper. Se coase tăietura
se trec prepeliţele prin făină, ou şi pesmet şi se aşează într-o tavă tapetată cu felii de slănină crudă şi se frig la cuptor, rumenindu-se bine pe ambele părţi.
Prepeliţe 5 buc, şuncă presată 200 g, costiţă afumată 50 g, pesmet alb 150 g, ouă 4 buc, verdeaţă 1 leg, făină 150 g, slănină crudă 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Prepeliţele se curăţă de pene fără a se opări, se trec printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterg, se freacă cu sare şi se umplu cu o compoziţie făcută din 200 g şuncă presată şi costiţă afumată, trecute de două ori prin maşina de tocat, 2 ouă, 50 g pesmet înmuiat în apă, verdeaţă şi piper. Se coase tăietura
se trec prepeliţele prin făină, ou şi pesmet şi se aşează într-o tavă tapetată cu felii de slănină crudă şi se frig la cuptor, rumenindu-se bine pe ambele părţi.
Tag-uri: sunca presata, slanina, verdeata, oua |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :