FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,295
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Prepelite umplute

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Prepelite umplute

 Q:   Intreaba despre Prepelite umplute       
Prepelite umpluteIngrediente:

Prepeliţe 5 buc, şuncă presată 200 g, costiţă afumată 50 g, pesmet alb 150 g, ouă 4 buc, verdeaţă 1 leg, făină 150 g, slănină crudă 100 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Prepeliţele se curăţă de pene fără a se opări, se trec printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterg, se freacă cu sare şi se umplu cu o compoziţie făcută din 200 g şuncă presată şi costiţă afumată, trecute de două ori prin maşina de tocat, 2 ouă, 50 g pesmet înmuiat în apă, verdeaţă şi piper. Se coase tăietura
se trec prepeliţele prin făină, ou şi pesmet şi se aşează într-o tavă tapetată cu felii de slănină crudă şi se frig la cuptor, rumenindu-se bine pe ambele părţi.


Tag-uri: sunca presata, slanina, verdeata, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :