FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,807
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Porumbei fripti la cuptor

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Porumbei fripti la cuptor

 Q:   Intreaba despre Porumbei fripti la cuptor       
Porumbei fripti la cuptorIngrediente :

Porumbei 5 buc, costiţă afumată 150 g, unt 50 g, maghiran 1 fir, boia de ardei dulce 2 g, sare.

Mod de preparare :

Se aleg porumbei tineri, se sacrifică, se curăţă de pene fără a se opări, se parlesc la o flacără, se scot întestinele şi măruntaiele, se spală bine şi se lasă să se scurgă. Se sărează, se pudrează în înterior cu maghiran pisat, se ung cu unt, se aşează într-o tavă şi se dau la cuptor la un foc potrivit. În timpul frigerii se stropesc cu sosul format în tavă, iar, când sunt aproape gata, se ung cu sos amestecat cu boia de ardei dulce şi se mai lasă în cuptor 10- 15 min. Costiţa se taie felii, cate una la porţie şi se căleşte într-o tigaie. Se mănâncă cu garnituri de legume (mazăre, fasole, morcovi etc.) sau orez. Garniturile se mulează cu un polonic de 100 ml şi se aşează pe farfurii. Alături se aşează porumbeii pe cate o felie de costiţă şi se toarnă peste garniturile de legume cate o lingură de sos ce s-a format în tava în care s-au fript porumbeii.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, porumbei, ardei, costita



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :