FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 867
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Placinta cu carne II in foaie de strudel

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Placinta cu carne II in foaie de strudel

 Q:   Intreaba despre Placinta cu carne II in foaie de strudel       
Placinta cu carne II in foaie de strudel Ingrediente

Pentru aluatul de strudel: 500 g faina, 1-2 oua, 2 linguri ulei, 1/2 lin¬gura otet, 1/2 lingurita sare, apa calduta cit cuprinde.
Pentru umplutura: 600 g carne macra, 2-3 cepe, 60 g untura, 1-2 oua, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper pisat, 60 g unt pentru stropit intre foi.

Mod de preparare

Inainte de pregatire, faina se tine o zi intr-un loc caldut, apoi se cerne intr-un castron incalzit si se amesteca cu oale, uleiul, otet, sare si apa cat primeste faina ca sa se obtina un aluat potrivit de moale.

Se framanta bine, pana se dezlipeste de vas si de degete, dupa care se imparte in 7—8 bucatele mici care se rotunjesc, se ung cu ulei si se aseaza pe planseta unsa, iar deasupra se acopera cu un vas incalzit.

Se lasa 20—30 min, dupa c are se intind pe rand in foi subtiri, fara sa se rupa. Foile se intind pe locul unde pot sa stea la zvantat 10—15 min. (Foile se aseaza fiecare separat pe o fata de masa sau pe coli de hartie alba).

Dupa ce s-au zvantat se aseaza intr-o tava unsa cu grasime, pe rand, una cate una, jumatate din foi, stropindu-se intre ele cu unt sau ulei.

Deasupra lor se aseaza un strat egal de tocatura care se prepara din timp (Carnea taiata bucati mici se inabusa cu ceapa taiata felii subtiri, intr-o cratita cu untura, se stinge cu putina apa, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba pana ce carnea este aproape gata si scade zeama. Se lasa apoi cateva minute sa se raceasca, se trece de doua ori prin masina de tocat, se adauga ouale, patrunjel taiat marunt, sare, piper si se amesteca), iar peste aceasta se aseaza restul de foi stropite intre ele cu unt si bine unse pe deasupra tot cu unt.

Se introduce placinta in cuptor si se tine pana se rumeneste frumos. Placinta cu carne se serveste calda.


Tag-uri: placinta, carne, trudel



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :