Statistics:
Visits: 835 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu visine III
Q: | Intreaba despre Placinta cu visine III |
Ingrediente:
Unt 200 g, zahăr pudra. 200 g, făină 150 g, amidon 100 g, ouă 4 buc, vişine 500 g, zahăr vanilat 2 plicuri, praf de copt 1/2 plic.
Mod de preparare:
Se amestecă untul cu zahărul, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, se pune făina, amidonul şi zahărul vanilat, iar la sfarşit se pun albuşurile bătute bine. Se toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hartie, se aşează pe deasupra vişinele şi se coace la cuptor la un foc potrivit timp de 20- 25 minute.
Unt 200 g, zahăr pudra. 200 g, făină 150 g, amidon 100 g, ouă 4 buc, vişine 500 g, zahăr vanilat 2 plicuri, praf de copt 1/2 plic.
Mod de preparare:
Se amestecă untul cu zahărul, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, se pune făina, amidonul şi zahărul vanilat, iar la sfarşit se pun albuşurile bătute bine. Se toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hartie, se aşează pe deasupra vişinele şi se coace la cuptor la un foc potrivit timp de 20- 25 minute.
Tag-uri: crema, desert, unt, praf de copt |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :