Statistics:
Visits: 940 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de praz cu masline II
Q: | Intreaba despre Mancare de praz cu masline II |
Ingrediente:
Praz 1 kg, ulei 100 g, măsline 150 g, făină 25 g, bulion do tomate 50 g, oţet 9° 20 ml, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă prazul, se taie bucăţi şi se opăreşte în apă fierbinte cu sare, se scurge bine, se căleşte în ulei, pană ce începe să se rumenească, apoi se ia de pe foc. In uleiul rămas se căleşte făina, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se adaugă puţin oţet şi sare şi se lasă să fiarbă 15 min., amestecandu-se să nu se prindă de fund. Se toarnă acest sos peste praz şi se dă vasul la cuptor. Măslinele se fierb circa 45 min. şi se adaugă la praz, cand acesta este aproape gata şi se dă vasul din nou la cuptor pentru încă 10 min. Se consumă cald, dar este foarte bun şi rece.
Praz 1 kg, ulei 100 g, măsline 150 g, făină 25 g, bulion do tomate 50 g, oţet 9° 20 ml, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă prazul, se taie bucăţi şi se opăreşte în apă fierbinte cu sare, se scurge bine, se căleşte în ulei, pană ce începe să se rumenească, apoi se ia de pe foc. In uleiul rămas se căleşte făina, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se adaugă puţin oţet şi sare şi se lasă să fiarbă 15 min., amestecandu-se să nu se prindă de fund. Se toarnă acest sos peste praz şi se dă vasul la cuptor. Măslinele se fierb circa 45 min. şi se adaugă la praz, cand acesta este aproape gata şi se dă vasul din nou la cuptor pentru încă 10 min. Se consumă cald, dar este foarte bun şi rece.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 09 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :