Statistics:
Visits: 1,136 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Trigoane din foi de strudel
Q: | Intreaba despre Trigoane din foi de strudel |
Din aluatul preparat ca in reteta "Foi de placinta de baza" se intinde o foaie ca de strudel care, dupa ce s-a zvantat putin, se unge cu ulei sau cu unt topit si se impatureste de 3—4 ori, astfel incat sa se obtina o foaie de 10—12 cm latime, dupa care se taie in bucati de 30—35 cm lungime.
La unul din capetele fiecarei bucati se pun cam 40 g umplutura de nuci. Apoi se impatureste fiecare incepand de la capatul unde este pusa umplutura. Prin impaturire in colturi se obtine trigonul.
Trigoanele astfel impaturite se pun intr-o tava unsa, se ung si ele cu ulei si se introduc in cuptor sa se coaca. Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca putin, apoi se trec bucata cu bucata printr-un sirop de zahar mai legat, caruia i se adauga putina miere de albine.
La unul din capetele fiecarei bucati se pun cam 40 g umplutura de nuci. Apoi se impatureste fiecare incepand de la capatul unde este pusa umplutura. Prin impaturire in colturi se obtine trigonul.
Trigoanele astfel impaturite se pun intr-o tava unsa, se ung si ele cu ulei si se introduc in cuptor sa se coaca. Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca putin, apoi se trec bucata cu bucata printr-un sirop de zahar mai legat, caruia i se adauga putina miere de albine.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 05 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :