Statistics:
Visits: 1,723 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Aluat pentru foi de strudel
Q: | Intreaba despre Aluat pentru foi de strudel |
Ingrediente:
Făină 800 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, apă şi puţină sare se prepară o cocă, ce se frămantă timp de 90 min. Pe o masă cu suprafaţă mare se întinde o faţa de masă cu dimensiuni mari, se taie coca în 2- 3 bucăţi, se aşează o bucată pe mijlocul mesei şi se întinde din ea o foaie foarte subţire, se rup marginile groase, se lasă să se zvante, apoi se stropeşte cu ulei amestecat cu unt topit, se presară umplutura pe jumătate de foaie, se rulează foaia începand cu partea pe care s-a pus umplutura. La fel se procedează şi cu celelalte bucăţi de cocă.
Făină 800 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, apă şi puţină sare se prepară o cocă, ce se frămantă timp de 90 min. Pe o masă cu suprafaţă mare se întinde o faţa de masă cu dimensiuni mari, se taie coca în 2- 3 bucăţi, se aşează o bucată pe mijlocul mesei şi se întinde din ea o foaie foarte subţire, se rup marginile groase, se lasă să se zvante, apoi se stropeşte cu ulei amestecat cu unt topit, se presară umplutura pe jumătate de foaie, se rulează foaia începand cu partea pe care s-a pus umplutura. La fel se procedează şi cu celelalte bucăţi de cocă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :